Actueel

Specifieke oplossingen voor elke branche

swimming_new-100x100

Zwembaden

De Liberty luchtbehandelingskast is een uitstekende oplossing om blootstelling aan chloorverbindingen en overmatig vocht in de afgezogen lucht van zwembaden te weerstaan.
industry_new-100x100

Industrie

De corrosievrije omkasting met specifiek geselecteerde hoogwaardige interne componenten biedt een duurzame oplossing voor vrijwel elk industrieel ventilatiesysteem.
renvoation_new-100x100

Renovatie

Levering uit één stuk tot 12 m lengte met in de fabriek gemonteerde bekabeling en bedieningselementen maakt een kort tijdsbestek mogelijk voor vervanging tijdens een geplande onderhoudsstop van bestaande afgedankte luchtbehandelingskasten. Levering in pakket optioneel bij montagelocaties met beperkte toegankelijkheid.
health_new-100x100

Zorg

Het corrosievrije en hygiënische ontwerp van de Liberty luchtbehandelingkasten is de perfecte match voor de grote verscheidenheid aan toepassingen voor ventilatie in de gezondheidszorg, zoals operatiekamers, ziekenhuizen, laboratoria en de farmaceutische industrie.

Unieke eigenschappen

  • Uitstekende thermische prestaties die veel verder gaan dan de minimumvereisten.
  • Weerbestendige en UV-bestendige corrosievrije omkasting, standaard geschikt voor corrosieve omgeving geclassificeerd als C5, volgens ISO 12944-2
  • Hygiënisch ontwerp met volledig gladde binnenwanden en dubbele paneelafdichting
  • Lichtgewicht constructie, uitermate geschikt voor dakmontage

EN1886 mechanische prestaties

Thermische transmissie 

T1

Thermische Koudebruggen

TB1

Mechanische sterkte

D1

Luchtlekkage omkasting

L1

Filter Bypass Lekkage

F9

Type

Warmte terugwinning

Component

Warmtewiel

Roterende warmtewisselaars met condensatie-, hygroscopische of sorptie-rotormatrix voor de typische toepassingseisen. Gecertificeerde temperatuur- en vochtigheidsefficiëntie tot 85% mogelijk.

Component

Ventilatoren

Type

Direct aangedreven

Plugventilator met IEC-standaard IE3-motor of PM-motor voor grote luchtvolumestromen.

Component

Regelapparatuur

Type

Geïntegreerd

Plug en play-oplossing met in de fabriek gemonteerde bekabeling en bedieningselementen.

Component

Filters

Type

Zakkenfilter

Filterframes geschikt voor alle filtertypen tot filterklasse F9 (EN 1886). Zak- of compacte filters met glasvezel of synthetisch filtermedium. Alle filtertypen in roestvrijstalen (AISI 316) filterframes met waterafstotende afdichting.