Branches NL

Zwembaden

De luchtbehandelingskast van Liberty levert verse buitenlucht aan het zwembad om een ​​comfortabel binnenklimaat in het zwembad te creëren. Verdampte vochtigheid en verontreinigingen worden samen met de afgezogen lucht verwijderd. Niet alleen de interne en externe behuizingconstructie, maar ook het basisframe is gemaakt van hoogwaardig versterkt composietmateriaal. Corrosie veroorzaakt door blootstelling aan chloordampen? Dat is absoluut verleden tijd met Liberty luchtbehandelingskasten.

Industrie

De corrosievrije omkasting met specifiek geselecteerde hoogwaardige interne componenten biedt een duurzame oplossing voor vrijwel elk industrieel ventilatiesysteem. Corrosie op de behuizing is absoluut onmogelijk, alle bevestigingsmiddelen zijn van roestvrij staal AISI 304/316 (intern / extern). Standaard omkasting geschikt voor toepassing in corrosieve omgeving; geclassificeerd C5 volgens ISO 12944-2.

Gezondheidszorg

Kritieke omgevingen zoals ziekenhuizen en medische voorzieningen vereisen de hoogste normen voor hygiëne en preventie van besmetting. De Liberty luchtbehandelingskasten zijn de meest hygiënische, soepele en efficiënte luchtbehandelingskasten voor zorginstellingen. Als corrosie en vervuilde lucht niet acceptabel zijn, zijn de Liberty luchtbehandelingskasten de ideale oplossing.

Scholen

In klaslokalen en collegezalen wordt frisse lucht via de luchtbehandelingskast het lokaal binnengebracht om een ​​aangenaam klimaat te creëren. De vochtige en vervuilde lucht wordt verwijderd met de retourluchtstroom. De luchtbehandelingskast is echter meestal een goede plek voor bacteriën. Niet in de composiet luchtbehandelingsunits van Liberty. Dankzij het gladde binnenoppervlak hebben bacteriën weinig kans om te overleven. Daarom de ideale oplossing voor een beter klimaat en dus hogere leerprestaties.